Sonio d'oro / Gouden dromen... - Reisverslag uit Rome, Italië van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu Sonio d'oro / Gouden dromen... - Reisverslag uit Rome, Italië van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu

Sonio d'oro / Gouden dromen...

Door: Yvonne en Angelique

Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben

12 Mei 2011 | Italië, Rome

Pfffffffffff......zo we hebben even een momentje gevonden om wat van ons te laten horen. Er is weer een week voorbij gevlogen, waarin bergen werk is verzet (soms letterlijke bergen dennennaalden, eikels, stenen en zand). We doen nu 1 tent per persoon per dag, met daarnaast het nodige aan plannen, voorraden aanschaffen en in de loods zetten. We maken heel wat kilometers op een dag, op de fiets, lopend en met een beetje geluk soms met Richard (de auto). Afgelopen zaterdag bezoek gehad van het kwaliteitsteam van Go4camp (Karin en Wilfred). Dat was een welkome, gezellige afleiding. Er werd voor ons gezorgd, een bak koffie in de middag en om 17.00 uur aan de wijn...Da's een leuke kwaliteitstoets!!! Welke we trouwens met vlag en wimpel hebben gehaald. Jammer, vonden Karin en Wilfred, ze hadden graag nog een keer bij ons op bezoek willen komen. We hebben afgesproken dat we dan wel ergens in het seizoen een stommiteit zullen begaan, zodat zij een reden hebben om nog een keer langs te komen. Het weer is hier fantastisch, we zweten wat af in de tenten, we kleuren lekker bij tijdens het soppen van bedden, matrassen en tuinmeubels. De Italianen zijn al jaloers op onze teint...hahaha!! We ontwikkelen heel wat spieren, zo tillen we koelkasten, bedden, kasten en ligbedden alleen en zetten we partytenten in ons eentje op (Siska en Bram, jullie wisten al dat Angelique dat heel goed kan). We hebben 2 foto's bijgevoegd om jullie een beetje een beeld te geven hoe wij aan het werk zijn ( Zo staan we de hele dag te poseren en dan komt Giancarlo langs en ineens zijn de tenten klaar...keep on dreaming). Nee hoor, het is gewoon keihard werken hier, maar da's helemaal niet erg. Twee vaste gasten (Elfie en Matthëus uit Salzburg) hebben ons gisteren meegenomen langs allerlei boeren. We hebben groente, fruit, kaas en wijn gekocht. Heerlijk en een leuke aanbeveling voor "onze" gasten. Ciao for now en zoals een goed gebruik in Italië voor het slapen gaan is.....Sonio d'oro (oftewel weltrusten)...

Yvonne en Angelique

• 12 Mei 2011 - 21:17

Hetty:

Hallo dames,
    Dat is inderdaad wel heel hard werken zo te lezen en te zien !!
    Hoeveel tenten nog ?
    Danoontje Powerrrrrrrr

• 13 Mei 2011 - 07:16

Siska:

oooo wat leuk, de nichies met de vlechies. dat ziet er stoer uit dames, maar natuurlijk kende ik dit kantje van angelique al. you go girls!

xx

• 13 Mei 2011 - 13:09

Saskia:

het is dus geen vakantie maar lekker hard werken
    als jullie het maar wel naar jullie zin hebben daar dat is belangerijker
    werkse nog even en succes

groetjes saskia
    p.s angeliqeu ik heb je hyves bericht gestuurd met nieuws

• 13 Mei 2011 - 18:09

Eline:

Hi juf yvonne heeft u al de berichtjes al gelezen over kamp die we hebben geschreven suc6

Eline

• 13 Mei 2011 - 20:21

Dick:

He daar, het skypen wil nog niet zo lukken. Maar goed te lezen dat het zo lekker gaat. Hoop jullie snel ff te spreken.

gr.

Dick.

• 14 Mei 2011 - 08:40

Francien:

Leuke foto's en wat een mmoi weer,pas maar op met die spierballen hahahahaxxxxxxx

• 14 Mei 2011 - 08:54

Frieda:

Zo dames,er word veel van jullie gevraagt daar in de italiaanse zon,maar het is erg leuk zo te zien!
    Maar na gedane arbeid is het goed..... rusten oftewel een lekker wijntje!Heel veel succes daar xx Frieda

• 16 Mei 2011 - 06:27

Fam Brous:

Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben daar!!
    Namens Danique ontzettend bedankt voor de leuke E-card,ze zat vol verbazing te kijken!

Groetjes Marco,Brenda,Danique en Damian

• 16 Mei 2011 - 12:16

Marja En Jack:

Giancarlo is een nette gtrouwde man dames! En wat moeten jullie hard werken, had ik bijna vergeten! Ja de eerse weken zijn zwaar en de laatste ook, maar wel lekker toch?
    Doe Elfie en Matheus de groeten en natuurlijk kun je ze ons emailadres geven. Wij hebben het naar ons zin, vandaag 450 km over onverharde modderwegen en door rivieren etc. Niet leuk hoor, alles is rood.
    liefs Marja en Jack

• 16 Mei 2011 - 17:37

Hella:

Heerlijk he.Gewoon fysiek bezig zijn en als het klaar is is het ook klaar.Ziet er geweldig uit.Geniet ervan.
    Ciao