Buongiorno.... - Reisverslag uit Grado, Italië van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu Buongiorno.... - Reisverslag uit Grado, Italië van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu

Buongiorno....

Door: Yvonne en Angelique

Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben

03 Mei 2011 | Italië, Grado

Ja hoor de luie donders zijn gearriveerd in Grado, Italië. We nemen jullie nog even terug mee in de tijd. Koninginnedag hebben geheel in stijl (zie de foto) gevierd in Rovinj. Ons boottochtje ging (vanweg te weinig animo) niet door, dus wat nieuwe terrasjes ontdekt in Rovinj en koningsgezind aan de Aperol gegaan (= oranje, zie weer de foto). Volgende dag (1 mei) alles ingepakt en onze collega's Willy, Jeroen en Nathalie in Caorle ontmoet. Heel veel info en tips gekregen, maar vooral een hele gezellige avond met ze gehad. Volgende dag, maandag 2 mei naar Grado vertrokken en erg leuk ontvangen door de campingmedewerkers van Villaggio Europa. We hebben een heerlijk huis voor de komende maanden gekregen. Onze tent staat aan de rand van het dennenbos, heerlijk in de schaduw. Sinds gisteren dus ook lekker aan het werk. Voor al die mensen die zich afvragen waarom de auto Richard heet en ons bakkie Bucket, hier volgt de uitleg:
Kennen jullie die serie...."Keeping up appearances"...Richard rijdt in een Rover...wij ook! En zijn achternaam is Bucket....of was het nou "Bouquet".....Wij houden die schijn niet op en noemen het beestje gewoon bij zijn naam...Bucket dus. Oh ja en in een emmer kan je heel veel dragen;-)...
Vandaag hebben we de voorraad aangeleverd gekregen, Marja en Jack...we gaan het morgen allemaal checken!! Ook hebben we internet kunnen regelen, dus we zijn weer online.
Tot 20 mei zullen we erg druk zijn met sjouwen, soppen, slepen, bouwen, etc...
Ciao for now...
Yvonne en Angelique

• 03 Mei 2011 - 18:10

Harriët:

Leuk om te lezen dat jullie gearriveerd zijn op plaats van bestemming! Het harde werken is begonnen. Volgens mij hebben jullie weinig moeite de draai te vinden! Succes met al het sjouw- en sopwerk!
    xxx

• 03 Mei 2011 - 19:26

Carooltje En De Rest:

Hallo dames,
    fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en eindelijk mogen beginnen..
    Hoor snel van jullie op de Skype.
    dikke kus van ons aan jullie

• 03 Mei 2011 - 20:14

Ben En Marijke:

ziet er goed uit, zoals jullie voor de tent zitten. Geniet ervan, kus mam

• 03 Mei 2011 - 20:15

Dick:

Ja hup .... aan de slag! Genoeg van dat jaloersmakerijgebeuren, er moet gewerkt worden :-) Maar goed te zien en te lezen dat het lekker loopt. Spreek je snel weer.

• 04 Mei 2011 - 07:03

Lou +:

Aha geen geluier meer dus!!! Aan de slag, jullie zitter en lekker bij zo voor de tent. Lijkt me geen straf, zelf met alle drukke werkzaamheden ;-)
    Geniet ervan!

Liefs Lou

ps: lekker hard aan de slag dan vliegen de ... er ook af!!! Ik heb mijn eerste doel bereikt!

• 04 Mei 2011 - 07:46

Els:

leuk jullie gisteren gesproken te hebben. Was alles nog op tijd binnen of ging het toch niet regenen.
    Ziet er prima uit op de foto, werk ze. Maar vooral geniet ervan, liefs

• 04 Mei 2011 - 09:45

Frieda:

Nou,dat ziet er goed uit hoor,eindelijk op de plek waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken!Probeer er van te genieten ook al is het werken,maar dan net even anders als...
    Een zonnige groet uit Nieuwerkerk,veel plezier,Frieda

• 04 Mei 2011 - 18:37

Marja:

gezellig dat kleedje!

• 05 Mei 2011 - 19:25

Will Houweling:

goed en gezond gearriveerd
    nog even lekkker genoten van het mooie weer.
    en nu flink aan de slag
    groetjes uit nieuwerkerk

• 07 Mei 2011 - 14:08

Michel:

Volg met spanning jullie reis vanuit Krasnoyarsk (Siberie). Volgen jullie de onze ook? (Zaatbrum.waarbenjij.nu). Heel veel succes met jullie onderneming!

• 08 Mei 2011 - 15:33

Ineke Groenheijde:

Hoi Yvonne en Angelique,

Zelf net terug van 2 weken Sicilie, las ik dat voor jullie ' het luie leventje ' nu ook afgelopen is.
    "Aan het werk dames ; plicht roept !
    ( gnif gnif )

• 12 Mei 2011 - 15:39

Manon:

He Von,
    Hoe is het daar? Hier alles top. We zijn nu op kamp en het is erg gezellig. We missen jou natuurlijk wel en denken veel aan je. Hier een reactie van alle kids.

Alyssa :

We liggen op scheetkussens

Milou:

Thomas en Jeremy pakken mijn spullen af

Linzy:

Sophie heeft in alle kamers poepspray gespoten. Stinken joh!

• 12 Mei 2011 - 15:41

Cheyenne:

De jongens hebben stinkbommen gegooid, zelfs in de kamers van de leiding!

• 12 Mei 2011 - 15:42

Tristan:

Vanavond hebben we de bonte avond en alle jongens gaan als meiden een modeshow lopen.

• 12 Mei 2011 - 15:43

Jesse:

Woensdag deden we levend stratego

• 12 Mei 2011 - 15:44

Timucin:

Thomas, Wessel, Stefano en ik waren tot 6 uur wakker vannacht.

• 12 Mei 2011 - 15:44

Björn:

Ik ben al mijn geld verloren bij het casinospel

• 12 Mei 2011 - 15:45

Carmen:

Ik heb gewonnen met het casinospel! Ik had 725 euro, was het maar echt...

• 12 Mei 2011 - 15:46

Jeremy:

Alle jongens gingen op meester Stephan springen in het zwembad, maar hij won

• 12 Mei 2011 - 15:47

Bente:

Het is super gezellig!!!!!

• 12 Mei 2011 - 15:48

Thomas:

Jay B, Stefano en ik zijn vannacht overgelopen naar de andere kamer. Jay viel in slaap bij Wessel in zijn bed.

• 12 Mei 2011 - 15:48

Stefano:

Meester Stephan heeft juf Petra nat gemaakt in het zwembad. Zij had kleren aan...

• 12 Mei 2011 - 15:49

Natascha:

Ik lag lekker te slapen toen we wakker gemaakt werden voor pyjamadisco.

• 12 Mei 2011 - 15:50

Rox:

Het is hier super leuk. Jammer dat u er niet bij kunt zijn

• 12 Mei 2011 - 15:50

Jaimy:

Vandaag hebben we een excursie naar het verscholen dorp gehad. Erg interessant, maar wat een lange wandeling...

• 12 Mei 2011 - 15:51

Sharon:

Wilde ik vannacht keten, lag de hele kamer al te knorren. Niet wakker te krijgen die slaapkoppen!

• 12 Mei 2011 - 15:52

Milla:

Er zitten hier mega vet veel rupsen, zelfs in mijn bed. Ik heb er 1 vermoord met Natascha. We moesten erg lachen.

• 12 Mei 2011 - 15:53

Sophie:

Björn was een stroper bij het red de dierenspel. Dat had ik nooit verwacht