serieus aftellen
29 Maart 2011 | Nederland, Boskoop
Grtz. Yvonne en An
29 Maart 2011 - 21:40
Els Demper:
Laat ik dan de eerste zijn, hartstikke leuk en een drukke tijd en het vooruitzicht. Geniet van alles, liefs Els -
29 Maart 2011 - 21:59
Esther:
Nou meiden, het gaat steeds "echter" worden. Nog even en huis, haard en Kikkerlandje ligt achter jullie. Geniet nog maar even van de hagelslag en dropjes en ander walgelijk lekker Nederlands eten, voor je het weet moeten wij het naar jullie exporteren! XXX Esther -
30 Maart 2011 - 06:16
Manon:
Wat komt het nu dichtbij! Nog 2 dagen werken...
Succes met alle voorbereidingen.
Liefs,
Manon -
30 Maart 2011 - 07:32
Steintje:
Brrr.... Het komt nu toch wel heel dichtbij,
Nooit meer slapen met Ang aan mijn zij.
Nog even en ík ga een ticket boeken,
om je toch weer even te bezoeken!
Voor de mensen die denken van HUH?
Ik ben maar een mascotte, duh...
"Stein" gaat je missen, maar dat mag de pret niet drukken! Leuk om je zo te kunnen volgen, het linkje is doorgestuurd naar een aantal collega's! -
31 Maart 2011 - 08:40
Marijke/mam:
lieve meiden, voor de afwikkeling van de laatste zaken heel veel sterkte, want afscheidnemen is niet niks. Daarna lekker genieten.
Liefs man/pap/Ben/Marijke -
31 Maart 2011 - 09:10
Harriët:
Hoi hoi,
Raar idee hoor dat het nu zo dichtbij gaat komen! Maar ik vind het ontzettend stoer dat jullie dit avontuur aangaan. Het wordt vast een heel mooie ervaring! Maar voor die tijd zien we elkaar nog! Veel liefs en geniet alvast van alle voorbereidingen. Harriët xxx