serieus aftellen - Reisverslag uit Boskoop, Nederland van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu serieus aftellen - Reisverslag uit Boskoop, Nederland van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu

serieus aftellen

Door: nichies

Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben

29 Maart 2011 | Nederland, Boskoop

Over een kleine 4 weken zullen Yvonne en ik vertrekken richting Grado. Vorige week hebben we onze instructiedag gehad van Go4camp.....geweldig. de gemiddelde leeftijd lag rond 60 jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Hele leuke collega's ontmoet en ervaringen aangehoord. Met een aantal mensen die bij ons in de omgeving staan zijn de contacten al gelegd. De meeste mensen starten al begin april i.v.m. het paasweekend. Zij hebben allen mobiles (stacaravans) in beheer en die starten iets eerder dan wij (alleen tenten). Best practice moet je delen toch? Zoals het er nu uitziet zullen wij rond 25 april vertrekken. Voor nu richten wij ons op het afscheid nemen van onze werkplekken en afscheid nemen van een ieder die ons lief is/heeft. Op 22 april hebben we nog een afscheidsfeest voor genodigden, hier kijken wij natuurlijk erg naar uit! Binnenkort zien jullie een foto met onze werkpakjes op de camping LOL;-)
Grtz. Yvonne en An

• 29 Maart 2011 - 21:40

Els Demper:

Laat ik dan de eerste zijn, hartstikke leuk en een drukke tijd en het vooruitzicht. Geniet van alles, liefs Els

• 29 Maart 2011 - 21:59

Esther:

Nou meiden, het gaat steeds "echter" worden. Nog even en huis, haard en Kikkerlandje ligt achter jullie. Geniet nog maar even van de hagelslag en dropjes en ander walgelijk lekker Nederlands eten, voor je het weet moeten wij het naar jullie exporteren! XXX Esther

• 30 Maart 2011 - 06:16

Manon:

Wat komt het nu dichtbij! Nog 2 dagen werken...
    Succes met alle voorbereidingen.
    Liefs,
    Manon

• 30 Maart 2011 - 07:32

Steintje:

Brrr.... Het komt nu toch wel heel dichtbij,
    Nooit meer slapen met Ang aan mijn zij.
    Nog even en ík ga een ticket boeken,
    om je toch weer even te bezoeken!
    Voor de mensen die denken van HUH?
    Ik ben maar een mascotte, duh...
    "Stein" gaat je missen, maar dat mag de pret niet drukken! Leuk om je zo te kunnen volgen, het linkje is doorgestuurd naar een aantal collega's!

• 31 Maart 2011 - 08:40

Marijke/mam:

lieve meiden, voor de afwikkeling van de laatste zaken heel veel sterkte, want afscheidnemen is niet niks. Daarna lekker genieten.
    Liefs man/pap/Ben/Marijke

• 31 Maart 2011 - 09:10

Harriët:

Hoi hoi,
    Raar idee hoor dat het nu zo dichtbij gaat komen! Maar ik vind het ontzettend stoer dat jullie dit avontuur aangaan. Het wordt vast een heel mooie ervaring! Maar voor die tijd zien we elkaar nog! Veel liefs en geniet alvast van alle voorbereidingen. Harriët xxx