Kerstmis in Huize Carroll, Sydney
Door: Yvonne en Angelique
Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben
29 December 2011 | Australië, Sydney
Kerstmis bij Justin en Marika was fantastisch. We hebben gesmuld van de visbbq, deze duurde van 15.00 -21.00 uur. Er was zoveel in huis dat we de dagen er op er nog van konden eten. Op tweede Kerstdag hebben we samen met Marja, Jack en Paul een kleine wandeling gemaakt door het Cumberland State Forrest, zie de foto's. Justin en Marika hadden iedereen met Kerst een speciaal cadeau gegeven. We kregen allemaal een toegangskaartje om op een supermooie locatie, direct naast de Harbour Bridge, Oud en Nieuw te vieren. Justin heeft ons ook nog een dag op sleeptouw genomen naar Canberra. We bezochten het War Memorial Museum en het parlement. Oud en Nieuw was geweldig, wat een spektakel was dat. We werden getracteerd op 2 vuurwerkshows. Het was een Oud en Nieuw om nooit meer te vergeten. Op Nieuwjaarsdag vertrok ons vliegtuig naar Auckland, Nieuw Zeeland. Marja en Jack brachten ons weg en Francien kwam ons 's nachts ophalen. We willen nogmaals Justin en Marika bedanken voor de heerlijke tijd die we bij hun hebben gehad, wat een gastvrijheid!!!!
Grtz. An en Von
29 December 2011 - 09:09
Hetty:
Hallo dames,
Wat een fantastische reis zijn jullie aan het maken. Indrukwekkend !
Ook voor 2012 wens ik jullie prachtige momenten toe.
Groetjes Hetty Faber -
29 December 2011 - 13:03
Frieda:
Hoi An en Yvon,
Wat is dat genieten zeg!!En wat leuk dat jullie alles met ons delen.
Ik wens jullie daar een fantastische tijd toe,een fijne jaarwisseling en heel veel GELUK & GEZONDHEID in 2012.
Groetjes,Frieda Kemp -
29 December 2011 - 23:48
Linsey Twigt:
hoi dames,
vanuit het koude nederland alvast een geweldig 2012
en dat jullie nog maar een mooie reis tijd moggen hebben
kus linsey -
31 December 2011 - 12:25
Rogier En Ina:
De beste wensen voor 2012,leuke foto's om de familie weer eens te zien.
Groeten aan de familie en een goede reis naar Nieuw Zeeland.
xxx Rogier en Ina -
31 December 2011 - 12:25
Simonne:
Fijne Oudejaarsavond en kijk weer reikhalzend uit naar jullie volgende verhalen.
Lieve groet! -
31 December 2011 - 13:09
Ferna:
GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!
Wij moeten nog 12 uur wachten. -
01 Januari 2012 - 18:19
Francisca:
Fantastisch wat jullie allemaal meemaken en ook zo leuk om nu bij verre familie, met een zomergevoel, kerst te vieren! Wij wensen jullie, vanuit een miezerig Den Haag, een heel gelukkig en gezond 2012! Goede reis verder. Veel liefs van Michel en Francisca. -
01 Januari 2012 - 19:11
Carool:
Ha An en Yvon,
Wat een te gekke fotoos zeg, was zeker wel leuk zo te zien..
We willen jullie vanaf deze plek een gezond en gellukkig 2012 wensen en dat al jullie wensen uit mogen komen...
hele dikke kussen van ons allemaal -
02 Januari 2012 - 22:30
Marika Carroll:
We miss you! thanks for all your lovely cooking. It's quiet in the house now. You've got some great photos of your time in Oz... happy memories. Have lots of fun in New Zeland..... lots of love Marika, Justin, Nuala and Mathilde