Lonely Beach - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu Lonely Beach - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Yvonne de Klein en Angelique van der Ben - WaarBenJij.nu

Lonely Beach

Door: Yvonne en Angelique

Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben

31 Oktober 2011 | Thailand, Bangkok

Zoals jullie zien staan de eerste foto's op de site. Het heeft enige tijd geduurd voordat we ze allemaal geplaatst hadden. Ondertussen rommelt onze maag enorm, by the way het eten is hier heerlijk. De laatste 6 dagen waren we op Koh Chang in Lonely Beach. Een leuk hippiedorpje met erg vriendelijke mensen en een prachtig strand met heerlijk water. De laatste 2 dagen hebben we een scootertje gehuurd en zijn we het eiland rondgetoerd. Een aanrader voor iedereen die hier ook ooit naar toe wil gaan, het gaf ons de nodige verkoeling bij de 33 graden die het hier doorgaans is. Morgen nemen we de speedboot naar Koh Mak en zullen daar in de loop van de week een volgend berichtje voor jullie achterlaten.

Liefs Von en An xx

• 31 Oktober 2011 - 13:53

Marijke En Ben:

Leuk om de foto's te zien. We weten dat jullie genieten. Fijn dat er ook Skype is, blijven we tenminste goed op de hoogte. Liefs mam/marijke en pap/ben

• 31 Oktober 2011 - 14:31

Els:

Wat een prachtige foto's, ofwel wat een mooie omgeving. Fijn dat jullie zo genieten. Wij genieten mee.
    Liefs Els

• 31 Oktober 2011 - 14:33

Marja:

Koh Maak is nog relaxter dan Koh Chang, Have fun.

• 31 Oktober 2011 - 14:36

Marja:

P.S. daar krijg je toch heimwee van, van die foto's bedoel ik. Echt geweldig

• 31 Oktober 2011 - 17:51

Ferna:

Mén, wat een foto's. Kan ik een paar dagen langskomen?? Enjoy!! xx

• 31 Oktober 2011 - 18:11

Jo-Anne:

Hey Angela en nichtje,
    wat een heerlijkheid! ( krijg gelijk trek in een bounty......) Geniet van alle indrukken, liefs Jo-Anne

• 31 Oktober 2011 - 20:32

Marieke De Groot:

Hoi Angelique
    wat hebben jullie mooien foto"s gemaakt
    en wat een biezondere hut waar jullie in slapen
    lekker van geniet van het uit zicht
    tot de volgede keer met het berichtje
    Groetjes van me ouders

Groetjes Marieke

• 31 Oktober 2011 - 20:46

Bertie En Dick:

Lieve meisjes,

Wat een leuke eerste foto's, ik heb alleen geen water gezien ( grapje). Dat hutje was wat anders als waar jullie zaten tijdens de skype. Ik heb toen niet alles goed gehoord, maar die scooters en helmen staan jullie enig. Op naar het volgende bounty eiland.
    Liefs Bertie en Dick

• 31 Oktober 2011 - 20:52

Hetty :

`We hebben weinig tijd en veel te doen. Laten we de tijd nemen voor wat we doen`
    Dames jullie hebben een geweldige keus gemaakt.
    Een prachtige tijd gewenst.
    Liefs Lydia en Hetty

• 31 Oktober 2011 - 22:27

Xandra:

Foto's zijn ontZettend leuk. Vervelend huisje hebben jullie aan zee. Volgens mij hebben jullie het wel naar je zin. Groetjes

• 31 Oktober 2011 - 22:55

Harriët:

Het ziet er erg goed uit op de foto's! Volgens kan het niet anders dan dat jullie flink aan het genieten zijn! Ga daar vooral mee door! Zijn weer benieuwd naar het volgende stukje over Koh Mak! Veel liefs

• 01 November 2011 - 11:50

Manon:

Wauw, dat ziet er fantastisch uit! Leuk om wat van jullie te horen. Veel plezier nog verder! Liefs Manon

• 01 November 2011 - 11:50

Manon:

• 02 November 2011 - 19:12

Wim Elsenhoeve:

Jullie zijn nu, waar wij willen zijn. Weet je wat? Wij komen ook gewoon die kant op! Die foto's maken het alleen maar moeilijker om de laatste weken door te komen. Alleen zal het wel half december zijn voor wij op Koh Chang zijn. Zo te zien genieten jullie nu al en dat was toch de bedoeling, niet dan?

Wij gaan daarna verder naar Cambodja om Kerst te vieren in Kampot. Of we jullie nog gaan zien, weet ik dus niet. Als jullie nog wat blijven hangen in de buurt, heb ik het idee van wel.

We volgen jullie nog even. Groetjes en tot ziens?
    Wim & Mirjam