Kan iemand die kraan uitdraaien...
Door: Yvonne en Angelique
Blijf op de hoogte en volg Yvonne de Klein en Angelique van der Ben
07 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
We vertrekken 24 oktober vanuit Amsterdam en komen 25 oktober aan in Bangkok. Daarna gaan we naar Koh Chang om te relaxen (na een zomer van hard werken ;-)en een herfst in Nederland).
Na Koh Chang is het de bedoeling dat we naar Cambodja afreizen voor een week. Killing Fiels en Angkor Wat.
In de 2e week van november zullen we Vietnam doorkruisen van Zuid (tropisch) naar Miden (cultuur)door naar Noord (natuur). Hiervoor hebben we ongeveer 3 weken de tijd. Eind november hopen we in Laos te zijn voor een week. De laatste 2 weken in Indochina zijn we weer in Thailand, waar we in ieder geval een jungle tocht in Chang Mai willen gaan doen. De rest staat nog open!
Op 19 december verlaten wij Thailand en gaan via Sydney naar Cairns. Waar onze lieve nicht zou zijn, maar niet is... Zij is dan al bij haar ouders in Auckland (NZ) voor "the holidays". we zijn daar 2 dagen, dus lekker citytrippen dan maar. Hierna vliegen we door naar Sydney om de feestdagen te vieren met familie.
Isn't that nice, het schijnt dat we daar een VIP behandeling krijgen!!
Om 2012 goed te beginnen, zitten we 1 januari 's avonds in het vliegtuig naar Nieuw Zeeland/Auckland. Onze tante, Francien, heeft al aangeboden ons op te halen van het vliegveld. Van onze andere tante en oom, Marja en Jack, hebben we een auto kunnen kopen. Sue Baru inclusief kampeeruitrusting. Na een aantal dagen in Auckland vertrekken we met Sue richting het Zuidereiland. Op zoek naar appels die geplukt willen worden. En natuurlijk gaan we vooral heel erg genieten van wat dit mooie land ons te bieden heeft. We houden jullie op de hoogte van onze avonturen.
Grtz.
Yvonne en Angelique
07 Oktober 2011 - 08:37
Frieda:
Hallo hallo,wat een mooie plannen zeg!!!!Dat zal fantastisch worden!
Is er misschien nog een klein plekje in een koffer??Haha.
Geniet maar lekker,dat hebben jullie wel verdient!!
XX Frieda -
07 Oktober 2011 - 08:49
Marja:
Ja jullie plekje in de tent in de tuin in Sydney is al gereserveerd!!! En het is naast het zwembad, en Sue is eagerly awaiting your arrival.
Maar voor dit al, have a really great time in S.E.Asia -
07 Oktober 2011 - 09:12
Marijke:
Nou meiden en nu maar hopen, dat de regen ophoudt. Geniet in ieder geval van de voorbereidingen. -
07 Oktober 2011 - 12:32
Bertie En Dick:
Nou hoef je niet zo erg te wennen, kan het rustig aan doen om weer de zon op je huid te krijgen.
Maar leuke plannen hoor, ben benieuwd hoe alles is en wordt. We blijven jullie volgen natuurlijk.
Liefs -
10 Oktober 2011 - 06:54
Trudy:
Wat een stoere meiden zijn jullie! Heel veel mensen roepen het maar jullie doen het gewoon! Ben erg benieuwd naar jullie verhalen.